Ψυχοθεραπεία τρόποι πληρωμής

Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, συγκεντρωμένους

Kατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Eurobank ή Alpha Bank ή Εθνική Τράπεζα ( κατάθεση είτε σε φυσικό κατάστημα, είτε μέσω e-banking ).

Xρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments με τους παρακάτω τρόπους:

— Έτοιμα κουμπιά χρεώσεων που αφορούν τα πακέτα συνεδριών

— Με έκδοση Κωδικού Ηλεκτρονικής Πληρωμής

*Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον κάθε τρόπο πληρωμής που αναφέρθηκε

Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, μπορείτε να απευθύνετε το ερώτημά σας στην online γραμματειακή υποστήριξη του Psychiatros Online

Χρήστος Κακουλίδης
Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής
Πλατεία Ελευθερίας 1, 3ος Όροφος, Κατερίνη

ΤΚ. 60 100, Τηλ. 2351103180, Κιν. 6947939763

Πληρωμή μιας αναγνωριστικής συνεδρίας, με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments

€ 50,00

Πληρωμή μιας συνεδρίας ,με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

€ 80,00

Πληρωμή πακέτου δύο συνεδριών, με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

€ 150,00

Πληρωμή πακέτου τεσσάρων συνεδριών, με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

€ 280,00

Πληρωμή ΑΠΛΗΣ ιατρικής γνωμάτευσης (ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΕΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ), με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

! Ιατρικές γνωματεύσεις που αφορούν αναβολή στράτευσης ή διαδικασία σύνταξης φακέλου ΚΕΠΑ για επιτροπή αναπηρίας, έχουν άλλο κόστος. Παρακαλώ επιλέξτε σωστά.

€ 50,00

Πληρωμή για έκδοση ιατρικής γνωμάτευσης αναβολής στράτευσης(εφόσον κάτι τέτοιο πιστοποιηθεί), με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

€ 100,00

Πληρωμή για σύνταξη φακέλου ΚΕΠΑ για επιτροπή αναπηρίας για συνταξιοδοτικούς λόγους, με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

€ 100,00

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων εφόσον έχει ήδη πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού για να αξιολογηθεί η χρησιμότητα; και η ορθή χρήση της φαρμακευτικής αγωγής. Η διερεύνηση γίνεται για πρώτη φορά μέσω της πρώτης διερευνητικής συνεδρίας, ενώ για επόμενες αξιολογήσεις χρειάζεται να αποκτηθεί μία μεμονωμένη συνεδρία. Ο ασθενής που χρειάζεται την φαρμακευτική του αγωγή, είναι καλό να έχει ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση μέσα από το gov.gr. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και χρειάζεται μόνο ο χρήστης να έχει κωδικούς taxis ή e-banking. Με το πέρας της διαδικασίας, η κάθε συνταγή που γράφεται, θα πηγαίνει στο κινητό ή/και στο email που δήλωσε κατά την εγγραφή του στο gov.gr 

. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εγγραφή σας στην άυλη συνταγογράφηση, μπορείτε να καλέσετε στο 6947939763.

Πληρωμή συνταγογράφησης με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην αντίστοιχη σελίδα και αφού δείτε όλες τις λεπτομέρειες, να μεταβείτε στη συνέχεια στην ασφαλή σελίδα συναλλαγών της Viva Payments.

€ 20,00

** Εφόσον έχει ήδη συνταγογραφηθεί τουλάχιστον μία ακόμη φορά η συνταγή που χρειάζεστε, στείλτε email στο [email protected], ή μήνυμα στο 6947939763, με το ΑΜΚΑ σας, τα φάρμακα που χρειάζεστε καθώς και το αν επιθυμείτε απλή η τρίμηνη συνταγή, αναφέροντας ότι έχει γίνει ήδη η πληρωμή.

Ειδοποίηση πληρωμής

Κάθε ειδοποίηση πληρωμής έχει έναν 16ψήφιο μοναδικό αριθμό, τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής

Αν ζητήσετε έκδοση ειδοποίησης πληρωμής μέσα από την ανάλογη φόρμα, θα λάβετε ένα e-mail με έναν μοναδικό 16ψήφιο Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής.

Ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες που θα βρείτε στο συγκεκριμένο e-mail

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στην online γραμματειακή υποστήριξη της ιστοσελίδας. Η γραμματεία είναι σε λειτουργία καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, μπορείτε επίσης να απευθύνετε το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα λάβετε μία αυτοματοποιημένη ειδοποίηση από το σύστημα.

  Τραπεζική κατάθεση – WebBanking

  Τραπεζική κατάθεση στην ALPHA BANK

  Psychiatros Online | Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής, Χρήστος Κακουλίδης

  BIC: CRBAGRAA

  Όνομα δικαιούχου λογαριασμού: Κακουλίδης Xρήστος

  IBAN: GR15 0140 7200 7200 0234 0014 495


  Τραπεζική κατάθεση στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

  Psychiatros Online | Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής, Χρήστος Κακουλίδης

  BIC: ETHNGRAA

  Όνομα δικαιούχου λογαριασμού: Κακουλίδης Xρήστος

  IBAN: GR81 0110 3730 0000 3730 0863 711