Πόσο κοστίζει

Κόστος ψυχοθεραπείας

Η πρώτη αναγνωριστική συνεδρία χρεώνεται 30 ευρώ και έχει διάρκεια 45 λεπτά..Χρησιμεύει στο να αποφασίσει κάποιος πριν συνεχίσει, αν του κάνει η όλη διαδικασία.

Το κόστος για μία μοναδική συνεδρία, είναι 60 ευρώ και διαρκεί επίσης 45 λεπτά.

Πιο οικονομικές τιμές ανά ψυχοθεραπευτική συνεδρία,μπορεί κάποιος να αποκτήσει μέσα από τα προπληρωμένα πακέτα,από τα οποία προκύπτουν τιμές που μειώνονται σε 50 ευρώ ανά συνεδρία, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει κάποιος.

Η κατάθεση πρέπει να έχει γίνει πριν την έναρξη της online συνεδρίας.

Στη συνέχεια μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας μέσα από το αυτοματοποιημένο σύστημα ραντεβού. Αν δεν σας βολεύει κάποια από τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες ή αν σας δυσκολεύει η διαδικασία μέσω του αυτόματου συστήματος,μπορείτε να απευθύνετε το αίτημά σας στην online γραμματειακή υποστήριξη.

Τα είδη των διαθέσιμων πακέτων για Online Ψυχοθεραπεία , βρίσκονται στην αρχική σελίδα του Psychiatros Online.

Η πληρωμή γίνεται είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης, είτε με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας,μέσα από το ασφαλές περιβάλλον που παρέχει η Viva Payments. Μπορεί ακόμη να γίνει μια πληρωμή,μέσα από το free pos του Viva Wallet, με πολύ απλές και γρήγορες διαδικασίες, στέλνοντας το ποσόν άμεσα μέσω μηνύματος στο κινητό του παραλήπτη του ποσού.

Όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, μπορείτε να τους δείτε ΕΔΩ

Για τυχόν απορίες, μπορείτε να συμβουλευθείτε την ανάλογη σελίδα ΕΔΩ

Κόστος ψυχοθεραπείας