Μία μεμονωμένη online ψυχοθεραπευτική συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και κοστίζει 80 ευρώ. Η μία συνεδρία, ενδείκνυται αν κάποιος επιθυμεί να συζητήσει μία φορά μόνο για ένα θέμα που τον απασχολεί, ή αν θέλει μία επιστημονική γνώμη για κάποια φαρμακευτική αγωγή που ήδη λαμβάνει με σκοπό να συνεχίσει να λαμβάνει τη φαρμακευτική του αγωγή μέσω ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Η γενικότερα αν αισθάνεται ότι η μία φορά του αρκεί και δε θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερες συνεδρίες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μα ούτε και θα έφτανε ο χρόνος της μιας αρχικής διερευνητικής συνεδρίας . 

Σε κάθε περίπτωση η μεμονωμένη συνεδρία, αναφέρεται στην επιλογή σας, όταν έχει ήδη αποκτηθεί μία αρχική διερευνητική συνεδρία, η οποία μπορεί να αποκτηθεί μόνο μία φορά. Από εκεί και πέρα, όταν έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία πρώτη αναγνωριστική συνεδρία, η επιλογή μετά θα πρέπει να είναι η μεμονωμένη συνεδρία, για όποιον δεν επιθυμεί κάποιο από τα υπόλοιπα διαθέσιμα πακέτα συνεδριών.

Πληρωμή μιας συνεδρίας ,με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα συναλλαγής της Viva Payments

80€

Μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, πατώντας ΕΔΩ

Στη συνέχεια, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας