Η πρώτη αναγνωριστική συνεδρία ψυχοθεραπείας χρεώνεται με 50 ευρώ και βοηθά στο να αποφασίσει κάποιος αν του κάνει ο τρόπος, είτε αυτό αφορά την online διαδικασία, είτε την ψυχοθεραπευτική μέθοδο που εφαρμόζει ο συγκεκριμένος ψυχοθεραπευτής.

Η πρώτη αναγνωριστική συνεδρία αφορά επίσης, όποιον ενδιαφέρεται για αύλη συνταγογράφηση και χρειάζεται ένα τουλάχιστον ραντεβού για να εκτιμηθεί η ορθότητα των φαρμάκων που αιτείται για να συνταγογραφηθούν.


Επίσης είναι απαραίτητη πριν τη σύνταξη της γνωμάτευσης για αναβολή στράτευσης καθώς και για τη σύνταξη του φακέλου ΚΕΠΑ.

Βοηθά όμως και τον ίδιο τον ψυχοθεραπευτή να αποφασίσει αν το συγκεκριμένο θέμα που αντιμετωπίζει κάποιος ενδείκνυται για ψυχοθεραπεία online.Σε αντίθετη περίπτωση, θα δοθούν όλες οι απαραίτητες κατευθύνσεις για να παραπεμφθεί το άτομο στην πιο κατάλληλη δομή.

Ενδεικτικά, καταστάσεις που δεν ενδείκνυται για online ψυχοθεραπεία είναι όταν υπάρχει αυτοκτονικός ιδεασμός ή μία ψυχωσική κατάσταση σε φάση υποτροπής. Σε κάθε περίπτωση, η αρχική διερευνητική πρώτη συνεδρία, λειτουργεί με τρόπο ώστε να εξασφαλιστεί η υπεύθυνη αντιμετώπιση κάθε κατάστασης με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση του να γίνει το καλύτερο δυνατόν για τον άνθρωπο που αντιμετωπίζει κάποιο θέμα και απευθύνεται στον γιατρό.


Πληρωμή μιας αναγνωριστικής συνεδρίας, με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, με άμεση χρέωση online, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Viva Payments. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην ασφαλή σελίδα συναλλαγής της Viva Payments

€ 50,00

Μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, πατώντας ΕΔΩ


Στη συνέχεια, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας